Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är att se till att en sida visas på en bra position i sökresultaten på rätt sökord. Det genererar i trafik till sidan och hemsidans uppgift blir att konvertera dessa till kunder. Om sökordet är bra anpassat för de produkter som finns på sidan då är det förstås närmare till avslut eftersom personen som sökt var intresserad av just det. Att komma på bra positioner är inte det lättaste och det behövs oftast en genomgående uppdatering av sökoptimeringen.

Sökmotoroptimering handlar om att synas i Google (och andra sökmotorer) när folk, konverterbara kunder, söker efter dina tjänster och produkter. Vi på Seoserver hjälper dig att lyfta fram det som är viktigt på din hemsida så sökmotorerna lätt kan indexera sidan. Vi hjälper dig att uföra en sökmotoroptimering!

Ärlig sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är något som är viktigt. Inte minst för det lilla företaget som har lite svårt att få uppdrag. Ärlig sökmotoroptimering är något som Seoserver satsar på. Långsiktig OnPage-optimering är det som vi är bäst på! Vi utför bara sökmotoroptimering utefter innehåll och uför inte sökmotoroptimering på sökord som inte återfinns på sidan. Att placera sig högt i Google, Yahoo eller Live Search (MSN) är oerhört bra och är ett lyft för alla företag, oavsett bransch.

Överst på Google (och andra sökmotorer)

Det är inte många företag som är ensamma i sin bransch utan det finns ofta flera aktörer. För att kunna få tag i kunder måste man synas och det är hur bra som helst att synas högt upp i den organiska träfflistan. Att vara där när någon aktivt söker efter en tjänst är väldigt bra och gör det mycket lättare att knyta till sid nya kundkontakter.

Seoserver hjälper dig med allt inom internetmarknadsföring

Sökmotoroptimering ger dig fler kunder

Vi på Seoserver tycker om konsten inom sökmotoroptimering och vill gärna sprida den vidare. Känslan av att lyckas nå en förstaplats på Google är stor. Sökmotoroptimering är idag mycket viktigt för att få chansen att synas på eftertrajtade sökord/sökfras. Vårat arbetssätt:

  1. Lyssna på kunden
  2. Analys av hemsida/webbcopy
  3. Skapa något som förtjänar länkar
  4. Sökmotoroptimera
  5. Resultatanalys och utvärdring

Vi tror att detta arbetssättet är det nya, framtida arbetsätt som ska ge sökmotoroptimeringen ett extra lyft.

Relevansoptimering

Att Seoserver bara rör sig i de kretsarna som bara vill belysa relevant information. Relevansanalys är den del av sökmotoroptimering då man bara optimerar för de sökorden som är relevanta för webbplatsen. Seoserver arbetar bara med relevansoptimering.

Etiskt & Riktlinjer

Vi på Seoserver arbetar endast med sökmotoroptimering som ligger innanför den vita zonen. Vi håller inte på med något som kan uppfattas som dåligt. Seoserver-personalen följer Googles riktlinjer vad gäller tekniker inom sökmotormarknadsföring. Seoserver vill vara den aktör på marknaden som ska syssla med all form av marknadsföring på internet. Arbetsordning: Lyssna, Producera, Lyssna igen, Leverera! Läs mer om våra marknadsföringstjänster på Internet så kan du se vad som passar just din verksamhet.