WordPress

Att använda WordPress som publiceringsverktyg för vanliga webbplatser är väldigt effektivt.

Webbyrå fokuserad på WordPress

WordPress från Automattic bygger på öppen källkod och därför slipper man betala dyra licenskostnader. Uppdateringar av WordPress sker löpande och vi på Seoserver kan se till att din webbplats hela tiden använder sig av den senaste versionen av WordPress. Till skillnad från andra verktyg för innehållshantering har det skapats tusentals insticksmoduler (plugins) som kan installeras på den grundläggande installationen.
Snart kan du läsa om fördelarna med WordPress för att sköta publiceringen av information på din webbplats.

Funktioner i WordPress

WordPress är mycket mer än ett bloggverktyg och det är mycket användbart även för att driva störra webbplatser med en stor mängd information och olika typer av sidor. Vill man kombinera en ”vanlig” hemsida med en blogg är WordPress ett givet val. Vill man inte ha en blogg på sin sida kan WordPress fortfarande vara ett givet val. Fördelarna med WordPress är många och vi på Seoserver ser till att utnyttja dess möjligheter och modifiera installationen så att den passar dig och dina behov.

Support/Utbildning för WordPress

Seoserver kan i de flesta fall också ge support på befintliga WordPress-installationer och hjälpa till med underhåll. Eftersom tillverkaren tillhandahåller WordPress genom öppen källkod kan de inte erbjuda någon support. Istället kan vi på Seoserver hjälpa dig att komma på fötter igen. Vill ni ha extra stor koll på WordPress och dess möjligheter kan vi utbilda några personer på ert företag för enklare hantering av er webbplats innehåll.

Frågor om WordPress?

Har du frågor om WordPress kan du givetvis kontakta oss så berättar vi mer.